България Китай No Further a MysteryThis has created the electors incredibly mindful With regards to deciding on legislation because it occurred often times which they selected guidelines which looked great on paper but whose useful obedience resulted in grotesque consequences.

– Това е смехотворно твърдение, изказано от някои политик или заблуден политически симпатизант. Първо, трябва да отбележа, че въпросният анализ не е правен за публично ползване, в този смисъл той няма как да гони политически цели. Второ, именно защото той е изготвен от нашата компания, която се занимава със задълбочени анализи на различна информация, постъпваща при нас изключително от преки наши сътрудници, неговата обективност стои над търсенето на каквито и да е политически дивиденти.

Удивително е как тези безропотни и тъпи маси не успяват да разберат как сами бетонират своето робско положение, доброволно, и дори с благодарност за предоставената им възможност. Ако наемният труд е условието за натрупването на нашия капитал, то кредитните пари са гаранцията – застраховката, – че този труд ще ни принадлежи во веки веков. Всеки лев, който ние влагаме в банките, които притежаваме, изисква лихва – лихва която може да се получи единствено чрез труд. Труд, чиято цена определяме ние, така както определяме и лихвата.

Страшна ли е Революцията? Да, страшна е! И затова навсякъде, където властта се чувства заплашена от нея, тя се опитва да я контролира и стъпче още в зародиш. Вгледайте се внимателно и ще видите, че към всеки протест, към всеки митинг, към всяко шествие има опити да се присламчи една или друга политическа сила, да го овладее, да го контролира, да го подчини и така да не допусне случващото се да прерасне в революция. Няма власт, която да не е приела закони, ограничаващи по един или друг начин правото ви да протестирате, да се бунтувате, да търсите сметка на измамниците и продажниците?

Тези, които познават бъдещето, градят настоящето; тези, които познават миналото, градят бъдещето. Така е и така ще бъде. Това е разказ за онези дни, когато светът се променяше, когато парите умираха и когато капиталистите се гърчеха неистово в опитите си да спрат бъдещето, което настъпваше неумолимо.

Хаос! Докато парите умираха, докато Капиталът се гърчеше, невежите спореха помежду си за начина, по който те трябва да се използват и разпределят. О, слепци, спорещи около ковчега на мъртвеца, за това как да го възкресят! Колцина от вас изгубиха живота си без да разберат, че това, за което се борят, вече е мъртво? Но това може би бе неизбежно! Кризата настъпи в момента, когато се осъществи първият етап на глобализацията, тогава когато пред Капитала паднаха всичките прегради и той се местеше светкавично от място на място, опитвайки се да избегне смъртта, следваща го по петите. Мнозина смятаха, че тези движения в географското пространство са полезни, че водят до запазване и растеж на Капитала, и това действително изглеждаше така, но всъщност това движение бе бяг.

Те протестират срещу тези, които ги мамят, грабят, използват и потискат, и в същото време оставят бъдещето си в техни ръце. Те недоволстват, когато станат обект на измама, но злорадстват, когато измаменият е някой друг.

Ако искате да ме отразявате, ще трябва да си плащате. Да си плащате защото сте частна медия, наблягам частна и печелите от това което правите. Да си плащате, защото всичко което правите го правите за пари. Е аз не желая да ме отразявате. Отразявайте се сами в огледалото! Успех!

Освен това, за да развивате атомна енергетика, на вас ви е необходимо качествено образование, с което за съжаление не можете да се похвалите, а авариите в атомните централи по света са най-често плод на човешка грешка, което при ниската квалификация на вашите кадри е почти сигурна заплаха за нормалната работа на един подобен обект.

”Във връзка с отправеното ни запитване върху правилата и условията, при които е възможно да бъде нает за лично ползване правителственият Еърбъс, и въз основа правото на достъп до информация на българските граждани, уведомяваме същите, че:

мазната баничка на М… on Български работодатели внасят…

Разбира се този нов свят имаше своите проблеми, но те се решаваха не съобразно необходимостта от печалба и финансова стабилност, а въз основа на задълбочено разискване на нравствената, етична и морална страна на въпроса. Но това е тема на друг разказ . . .

Това е порочен кръг. Кръг, от който може да излезе само истинският човек, този който знае, че за да се наречеш човек, не е достатъчно да си нахранен, облечен и сексуално задоволен, но и да можеш да мислиш самостоятелно, да се бориш за това, в което вярваш, и най-вече да можеш да се жертваш в името на даден идеал. Само човек може да се жертва в името на осъществяването check here на дадена идея, на определен идеал, и само този, който реално е участвал в борбата за промяна на света към по-добро, съгласно собствените си разбирания и вътрешна убеденост, само той може да каже, че е изпитал дълбочината на чувствата, който е способен да изпита човек, само той може да каже, че е живял, независимо от възрастта си.

Отговорът е в нас. Кризата е в нас и ние сме във кризата. Ние позволихме ценностната ни система да бъде сведена до желанието да притежаваме изрисувани хартийки. Ние заменихме необходимостта от знания и умения с взимането на кредити. Ние заменихме мисленето с вярата в изрисуваните хартийки наречени пари. Сега трябва да си върнем властта над парите, над тяхната стойност и начин на употреба.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *